AK Parti'ye ilk resmi başvuru Kılıç'tan

AK Parti

Kırıkkale AK Parti'ye ilk milletvekilliği aday adayı resmi başvurusunu iş adamı Orhan Kılıç, yaptı.

POLİTİKASINI BEĞENİYORUM

Deliceli hemşerileriyle partiye gelerek bir konuşma yaptı. Kılıç,  AK Parti’nin ekonomi politikalarını çok beğendiğini söyledi. Tek sahibi millet olan AK Parti davasında, aktif bir görev almak adına ilk adımı attığı bu bugünün, kendisi için son derece kıymetli bir gün olduğunu ifade eden Kılıç, “ Değerli hemşerilerim ben, ömrü boyunca yeniliklerin peşinde koşmuş ve bugün ülkemizin gerek özel gerek kamu birçok milli kurumuna, dijital milli güvenlik hizmeti geliştirip sunan bir iş adamı kardeşinizim. Ayrıca Ticaret Odalarında ve İş Derneklerinde sektörümüzdeki diğer meslektaşlarımızın da teveccühleri ile meslek komitelerinde ve yönetim kurullarında görevler alarak, devlet ile ticaretin, siyaset ile iş dünyasının, mevzuat ile uygulamanın eş güdümlü yapılanması için, elimden geleni Ülkemize sunmaya çalıştım. Sivil toplum çalışmalarıyla milletimizle temasımızı hep sıcak tuttuk, zor günlerinde yanında olduk. Düğünlerinde, cenazelerinde, sevinçlerinde, hüzünlerinde her duyguyu birlikte paylaştık.”dedi.

ZAFERLE ÇIKILACAK

Kılıç, “Zaman içinde başarılı meslek hayatımız bizi daha yüksek noktalara iterken biz tersine küçüldük ve köklerimizi unutmadık. Doğduğumuz yerleri unutmadık. Değerli Kardeşlerim, AK Parti davasının kurucu lideri ve Türkiye Cumhuriyetinin halkın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın, yıllarca seçim zaferleri ile milletle kucaklaştırdığı bir mirasın, ilk ve belki de tarihinin en önemli sınavına giriyoruz. Birçok post modern darbe girişimini, milletin verdiği destek ile bertaraf etmiş olan AK Parti davası, bu seçimlerde yeni Anayasa yapacak çoğunluğu tek başına elde etmeli ve milletimize vurulmuş prangaları kırarak Yeni Türkiye`nin inşasına hız kesmeden devam etmelidir. Dünya Liderliği olan, tarihi ve kültürel misyonuna sahip çıkmalıdır.”diye konuştu.

REKOR KIRACAK

Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu`nun liderliğinde bu seçimlerde AK Parti tarihi bir rekoru kıracak ve tek başına anayasa hazırlayabilir bir çoğunluğa erişecektir.

Girdiği her seçimi rekor üstüne rekor kıran AK Parti`nin değerli teşkilatları, bu seçimde yine destan yazacaklar ve yeni Türkiye`nin anahtarını işin ehline, genel başkanımız Ahmet Davutoğlu`na ve AK Parti kadrolarına teslim edilecek Başta Genel Başkan Yardımcımız ve AK Parti sözcüsü Beşir Atalay hocamız olmak üzere, 2002`den beri birçok kıymetli isim, Kırıkkale adına bu millet davasına, hizmet davasına büyük katkılar sunmuştur.

KIRIKKALE AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKTI

Kırıkkale`miz 2002`den beri milletin partisine sahip çıkmış, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de rekor bir destekle milletin adamını reis-i cumhur yaparak bu adalet ve kalkınma davasına sahip çıkmıştır. Bu seçimde de anketler gösteriyor ki Kırıkkale önümüzdeki seçimde yeni bir rekor kırarak Eski Türkiye artıklarını sandığa gömecek ve değişimden dönüşümden yana tavrını yine ortaya net bir şekilde koyacaktır. Ben de bugün milletvekili aday adaylığımı açıklayarak, bu davada bir zerre olma niyetiyle yola çıkıyorum. Kıymetli parti üyelerimiz ve genel merkezimiz, istişare mekanizmaları ile en doğru kararı alacaklardır. Ben de Orhan Kılıç kardeşiniz olarak, yıllar içinde elde ettiğim birikimlerimi AK Parti`nin ve milletimin davasına sunmak adına bu göreve talip oluyorum.”şeklinde konuştu.

HERKESE EŞİTİZ

Bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını açıklayan İl Başkanı Mürsel Akçay, “Bu dava kutlu bir dava. Bu adaya herkes sahip çıkması gerekir. Diğer seçimlerde büyük oylar alarak, partimize destek verdik. Bu desteklerle bu seçimlerle oylarımızı katlayarak çakacağız.” dedi 



ali elçi
17.02.2015 11:06:14
İşte Kırıkkalenin ihtiyacı olan vizyon sahibi başarısı ülke çapında tescillenmiş bir işadamı .Orhan KILIÇ a sahip çıkalım .Bu büyük bir şans

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız